headerimg_07

Voor als je bent vastgelopen...

Ben je te vaak teleurgesteld in de hulpverlening en heb je hier geen vertrouwen meer in? Samen met jou gaan we kijken wat er nodig is om te zorgen dat het beter met je gaat.

Lees meer

Cliënten

Is dit voor jou?

Ben je te vaak teleurgesteld in de hulpverlening en heb je hier geen vertrouwen meer in? Misschien denk je zelf wel dat je problemen meevallen of niet opgelost kunnen worden. Loop je vast op meerdere gebieden in je leven bijvoorbeeld omdat je erg in de war bent? Heb je gewoontes die je wilt doorbreken of waar je mee wil stoppen maar lukt dat niet? Krijg jij je geldzaken niet op orde? Lijkt het of niemand je begrijpt en voel jij je alleen?

Hoe we je helpen?

Als je bij ons bent aangemeld zoeken wij contact met jou, daar waar jij woont, verblijft of aangeeft ons te willen ontmoeten. Voor ons is het belangrijk te weten wie jij bent, wat je leuk en belangrijk vind, waar je moeite mee hebt. Samen met jou gaan we kijken wat er nodig is om te zorgen dat het beter met je gaat. Door gesprekken, maar ook heel praktisch als dat nodig is. Door formulieren in te vullen, of samen met je naar belangrijke afspraken te gaan. We laten niet zo maar los en blijven betrokken tot we niet meer nodig zijn.

Hoe je ons kunt bereiken?

Ons kantoor is gevestigd op het Kromhout 110 in Dordrecht (in het pand van het Leger des Heils). Omdat we veel op pad zijn, kun je ons hier niet altijd vinden. Stuur dan een email: info@toeleidingenbemoeizorg.nl of bel 088-0655685.

Als je twijfelt of je bij ons aan het goede adres bent kun je altijd met ons overleggen of contact opnemen met het Meldpunt Zorg en overlast van Veilig Thuis: 0909-635 37 86.

Aanmeldingen voor ons team worden altijd door ons voorgelegd aan het meldpunt Zorg en overlast. Dit omdat we willen voorkomen dat casussen op meerdere plaatsen worden opgepakt.

» Naar het aanmeldformulier
Top